Orange Show Speedway

Orange Show Speedway is located in San Bernardino, California.
Racing at this location contains: 1/4 mile paved oval.


 

Facebook feed

Let's go racin' LIVE from Orange Show Speedway this Saturday! Pack your coolers and get your snacks ready to watch from home in that nice A/C.
Link: lowbudget.tv/videos/9274
...

View on Facebook

Just because the stands aren't open doesn't mean you need to miss any of the action. Purchase your virtual ticket and watch from home
Link: lowbudget.tv/videos/9274
...

View on Facebook

Back to racing this Saturday night! Watch your favorites from home LIVE online. Link: lowbudget.tv/videos/9274 ...

View on Facebook

Here you go Street Stock Drivers! ...

View on Facebook

Unfortunately we can't open the grandstands to the public yet but you don't have to miss a lap of the action thanks to Low Budget TV and their LIVE broadcast on Saturday.
Link: lowbudget.tv/videos/9274
...

View on Facebook

Attention Late Model drivers, $600 will be awarded to the winner of Saturday nights’ race. We'd like to thank the anonymous donor for the first place purse. Now get those cars ready and let’s go racing!! ...

View on Facebook

ATTENTION ALL DRIVERS! We will have practice on Saturday, August 1st, from 9:00 a.m.-11:30 a.m. Price is $100 per car. Gates will open at 8:00 a.m. Please enter through gate 11 (pit gate) on E Street. Thanks. ...

View on Facebook

ATTENTION DRIVERS/CREW MEMBERS!

Here is the race day schedule for Saturday (8/1).

12:00 PM GATES OPEN/TECH OPEN FOR ALL DIVISIONS
2:00 PM BANDOLERO PRACTICE (15 MINUTES)
2:15 PM MINI STOCK PRACTICE (15 MINUTES)
2:30 PM STREET STOCK PRACTICE (15 MINUTES)
2:45 PM PRO 4 PRACTICE (15 MINUTES)
3:00 PM LATE MODEL PRACTICE (15 MINUTES)
3:15 PM ENDURO PRACTICE (15 MINUTES)
3:30 PM BANDOLERO PRACTICE (15 MINUTES)
3:45 PM MINI STOCK PRACTICE (15 MINUTES)
4:00 PM STREET STOCK PRACTICE (15 MINUTES)
4:15 PM PRO 4 PRACTICE (15 MINUTES)
4:30 PM LATE MODEL PRACTICE (15 MINUTES)
4:45 PM ENDURO PRACTICE (15 MINUTES)
5:15 PM DRIVERS MEETING (OVER THE INTERCOM)
5:35 PM QUALIFYING (BANDO, MINI, STREET, PRO 4'S, LATES)
7:00 PM NATIONAL ANTHEM AND INVOCATION
7:05 PM TROPHY DASHES - 4 LAPS (MINIS, STREETS, PRO 4'S, LATES)
7:30 PM BANDO MAIN (20 LAPS/15 MINUTES)
7:45 PM MINI STOCK MAIN (35 LAPS/30 MINUTES)
8:15 PM STREET STOCK MAIN (40 LAPS/35 MINUTES)
8:50 PM PRO 4 MAIN (40 LAPS/30 MINUTES)
9:20 PM LATE MODEL MAIN (50 LAPS/45 MINUTES)
10:05 PM ENDURO MAIN (20 LAPS/15 MINUTES)
10:20 PM GOODNIGHT

DRIVERS - $35
CREW - $25

FYI, purses (if any) will be determined by the total number of driver/crew member wristbands sold.

Thanks
...

View on Facebook

Attention Mini Stock drivers. If you plan on purchasing tires for next Saturday’s race, please comment below or shoot me a text on how many tires you plan on purchasing. We want to make sure we have enough tires.

Thanks,

Jack
909-732-7597.
...

View on Facebook

Good Afternoon Drivers,
If you are planning on racing next Saturday (8/1), please comment below or shoot me a text on how many people will be in your party. Thanks

Jack
909-732-7597
...

View on Facebook